Soesja Del Monte Lyon

Soesja is een tv-presentatrice geboren op 3 maart 1989 te Bussum. Soesja begon op haar 21ste in 2011 na haar afstuderen op de Hoge School te Amsterdam met het presenteren voor groepen mensen. Ze begon haar carričre op het Mediapark in Hilversum bij de Hillywood Tours. Achter de schermen presenteerde zij de studio’s op een enthousiaste manier aan menig geďnteresseerde. Hierna is zij trainingen gaan geven in het presenteren van deze tour.
Tevens maakte zij vaak filmpjes voor de Hillywood Tours in samenwerking met onder andere Veronica, RTL en MTV.
In hetzelfde jaar 2012 begon Soesja met het presenteren op camera. Dit deed zij bij het ochtendprogramma genaamd Early Birds. Hierin maakte zij Bekende Nederlanders ‘s morgens vroeg wakker en verraste hun met een ontbijtje. Verschillende interviews heeft ze dan ook gedaan met onder andere Lieke van Lexmond, Lange Frans, Ruud de Wild en Winston Gerschtanowitz.
Soesja heeft verschillende workshops gevolgd om zichzelf nog meer te ontwikkelen. Bij verschillende docenten ging zij aan de slag om het vak zo goed mogelijk te leren.
In 2013 begon Soesja bij het nieuwe radiostation Crush Radio. Een radio platform voor talent. In die periode werkte zij als VJ en heeft zij verschillende interviews met de genodigde gasten afgelegd. Jeroen van Inkel en Erik de Zwart zijn enkelen op haar lijst. Tevens legt zij bij Crush Radio ook verslag van verschillende workshops die gehouden worden voor de talenten. Hiernaast is zij ook de Station Voice voor Crush Radio en voor VHU Jingles. Hierna is Soesja aan de slag gegaan als presentatrice voor Phillips, om bij te dragen aan een nieuw game programma over verantwoord gamen.

Televisie, maar ook radio en muziek is dan ook iets waar Soesja veel mee bezig is..
Zo heeft zij tijdens de 538 voor War Child weken, de artiesten mogen aankondigen en afsluiten op verschillende plekken in Nederland.
Naast Station Voice is Soesja druk bezig met andere “voice-over” klussen. Zo spreekt zij bijvoorbeeld rondleidingen in op het Mediapark, maar ook op de Open Studio Dagen is zij verschillende keren de Station Voice. Tevens is zij Voice-over voor het programma RTL Lifestyle Experience voor verschillende items.
Begin 2013 draaide Soesja een pilot voor het ROC van Amsterdam voor talent. Dit was een live talkshow voor kinderen. Soesja werd uitgenodigd om deze show te presenteren. Haar vooropleiding als sociaal pedagogisch hulpverlener, in combinatie met haar werk als presentatrice, maakte dat zij boeiende interviews kon afnemen en wist zij daardoor een leuke talkshow neer te zetten.
Op dit moment is Soesja niet alleen actief in verschillende tv-klussen, maar wordt zij ook regelmatig gevraagd voor verschillende evenementen. Zo heeft zij voor Samsung de nieuwste gadgets mogen presenteren. Hiernaast presenteert zij evenementen en weet zij dan ook duizenden toeschouwers enthousiast te maken. Zo kan zij grote evenementen gehouden in het Roda JC stadion, afvinken op haar lijstje.

Soesja was anderhalf jaar lang presentatrice bij RTL 4, zij was elke zaterdag en zondag te zien zijn in het programma RTL Lifestyle Experience. Hiernaast regisseert zij de items en mensen, bij het programma Ondernemend Nederland op RTL 7. Al met al is Soesja, een All-Round presentatrice en een echte media tijger!

Soesja kan ook als geen ander mediatraining geven! 

Internet

Website | Facebook | Instagram

Te boeken voor

  • presentatrice
  • model
  • openingen

BOEK SOESJA NU >>

 

 

 

 

 

Sitemap

HOME
Over ons
Artiesten
Nieuws
Pers
Bookings
Contact

 

Links

www.bibi-breijman.nl
www.bryanstricker.nl
www.peterstricker.nl
www.danser-ivan.nl
www.tinavanbeeck.nl
www.rogervanmeer.nl
www.het-is-lente.nl
www.sdml.nl
www.angesz.nl
www.fabioponente.com

 

© 2014 PVT Entertainment & Management | Webdesign: Homepage Internet Sites